≡ Menu

Apartmaji na Lošinju

Apartmaji na Lošinju so dostopni po celem otoku. Na spodnji strani lahko najdete nekaj predlogov ali uporabite iskalnik za pregled cen in prostih terminov.

Otok Lošinj velja za biser med kvarnerskimi otoki in je kljub temu, da ne spada med večje otoke, zelo popularen in obiskan. Ponudba nastanitvenih možnosti je pestra, največ sob in apartmajev pa najdete v kraju Mali Lošinj, kjer je za turiste tudi največ dogajanja. Mirnejše počitnice pa lahko preživljate v odličnih apartmajih v manjših krajih Nerezine in Veli Lošinj.

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko najdete prosti apartma na Lošinju, ki jih enostavno rezvrstite po ceni ali druge kriteriju. Cene za najem apartmaja s pomočjo iskalnika so nizke, saj primerja različne ponudnike.
Vpišite željeni kraj na Lošinju (ali samo Lošinj), datume in kliknite IŠČI!
Booking.com

Apartmaji na Lošinju

Zraven iskalnika si lahko o apartmajih preberete tudi spodaj, kjer najdete opise nekaterih zanimivih apartmajev na otoku Lošinj, kraju Nerezine, Mali Lošinj in še kakšnem. Na povezavi si ga lahko tudi brezplačno rezervirate ali vidite več fotografij, proste termine in druge informacije o apartmaju.

Galboka Residence ****

Apartmajska hiša Galboka Residence **** se nahaja v kraju Nerezine, na lepi lokaciji, slabih 800m oddaljena od plaže. Nudi 14 apartmajev za 2 do 4 osebe, kateri so moderno, svetlo in komfortno opremljeni. Uporabljate lahko zunanji bazen, teraso za sončenje ter velik vrt, na katerem se nahaja tudi prostor za peko na žaru. Lastnik nudi 4 kolesa za brezplačen najem, na plažo pa lahko vzamete enega od 4 kanujev in uživate ob razgledu na mesto in okolico iz morja. Prav tako se lahko sprehodite do bližnjega središča kraja in uživate ob lepi obalni poti, kjer se nahaja kakšen bar ali restavracija.

  Več info za najem

Apartmaji Marko ****

Med apartmaji na Lošinju so tudi apartmaji Marko, ki so na čudoviti lokaciji tik ob morju. Tik preden prispete v kraj Mali Lošinj, se na desni strani od glavne ceste nahaja nekaj stanovanjskih hiš, obdanih z mediteranskim zelenjem in med njimi je tudi apartmajska hiša Marko. Nudijo lepo in moderno opremljena studio in apartma za dve osebi ter družinski apartma za 4 osebe. Do čudovite peščene in kamnite plaže se sprehodite čez cesto, središče Malega Lošinja pa je oddaljeno 3km. Ob hiši je na voljo lepo urejen vrt s prostorom za peko na žaru, lahko pa posedite v ležalniku in občudujete lepe sončne zahode.

  Več info za najem

Apartmaji Katja Lošinj

Apartmaji Katja *** se nahajajo v mestu Mali Lošinj, v predelu zaliva Sv.Martina. Nudijo tri apartmaje z kapaciteto treh odraslih oseb, po dogovoru pa je možno dobiti tudi dodatno ležišče. Manjša delno prodnata delno skalnata plaža je oddaljena 2 minuti hoje, do znane mestne plaže Čikat pa je 10 minut vožnje. Tudi ti apartmaji na Lošinju so komfortno urejeni, vključujejo klimo in brezžični internet. Gostje lahko uporabljajo vrt in opremo za peko na žaru. Do središča mesta se lahko mirne volje sprehodite, saj je oddaljeno le 700m. Tam si lahko ogledate znamenitosti, se ustavite na kavi ali pa z ladjo obiščete so katerega od sosednjih otočkov.

  Več info za najem

Villa Nona 1846 ****

Villa Nona se nahaja v središču Malega Lošinja, v zgodovinski stavbi iz 19. stoletja. Nudi 4 nastanitvene enote, lahko izbirate med studii ali apartmaji za dvoje oseb. Vse enote so moderno opremljene, vsebujejo pa dekorativne elemente iz originalnega kamna. Ob hiši je večji vrt ter terasa za sončenje, lahko pa uporabljate tudi prostor za peko na žaru. Plaža Čikat je oddaljena 500m od hiše, lahko pa se sprehodite do središča mesta in občudujete zgodovinske znamenitosti ali posedite ob čudiviti rivi. Z lastnikom se lahko dogovorite za izlete z čolnom na bližnje manjše otoke.

  Več info za najem

Apartmaji Nerezine ***

Kot nam nakazuje že ime, se apartmaji Nerezine nahajajo v istoimenskem mestecu na otoku Lošinju, na lepi lokaciji blizu morja in plaže. Nudi dva luksuzna apartmaja za 4 do 6 oseb, primerna za večje družine ali družbe ljudi. Poleg apartmajev lahko koristite tudi zunanji bazen in teraso za sončenje, ne gre pa pozabiti na prostor za peko na žaru. Do središča kraja je le kratek 5 minutni sprehod. Lokacija je idealna za pohode na hribovje v ozadju mesta, ki je prepleteno z različnimi potmi, okolica pa nudi tudi več različnih kolesarskih poti.

  Več info za najem

Apartmaji Beba Lošinj

Apartmaji Beba *** se nahajajo na lepi lokaciji v Malem Lošinju, le nekaj korakov do lošinjskega zaliva na eni strani in do skalnate plaže na drugi. Znana mestna plaža Čikat je oddaljena 2km. Na voljo sta dva komfortno opremljena apartmaja, eden za 2 in eden za 4 osebe, oba vključujeta teraso, satelitsko televizijo in brezžični internet. Ob hiši se lahko sproščate na vrtu in uporabljate prostor za peko na žaru. Za tiste, ki ste vajeni nočnega življenja, se lahko ob večerih sprehodite do glavne obalne promenade, kjer se najde za vsakogar svoja zabava.

  Več info za najem

Apartmaji Dolce Vita (Veli Lošinj) ****

Nedaleč od morja ter mandrača za čolne v kraju Veli Lošinj se nahajajo apartmaji Dolce Vita. Gre za tri studie za 2 osebi, kateri so opremljeni v stilskim pohištvom klasičnih filmov z mešanico sodobnih elementov (klima, LCD televizija, brezžični internet …). Na prostem je urejena terasa za druženje in sončenje ter manjši žar. Gostje lahko uporabljajo tudi manjšo savno, lastnica pa nudi izposojo koles.

Plaža je oddaljena 500m, v bližini so kavarne, trgovinice ter obalna promenada.

Apartmaji Mandarina (Mali Lošinj) ***

Apartmaji Mandarina se nahajajo v bližini glavne obalne promenade v središču Malega Lošinja. Na voljo je manjši studio za 2+1 osebo ter dva apartmaja za 4 osebe. Vsi apartmaji nudiji satelitsko televizijo, DVD predvajalnik, klimo ter dostop do wi-fi omrežja. Večja apartmaja imata tudi balkon z delnim pogledom na morje.

Središče mesta, znamenitosti, ladijski izleti ter gostinska ponudba so na dosegu kratkega sprehoda. Najbližja plaža je oddaljena 500m, plaža Čikat pa 2km.

Apartmaji Sunčica (Mali Lošinj)***

Apartmaji Sunčica v Malem Lošinju so le 100m oddaljeni od morja in plaže v zalivu Sv. Martin. Izbirate lahko med petimi apartmaji za 2, 4 ali 6 oseb. Vsi apartmaji so klimatizirani in nudijo balkon s pogledom na morje, pritlični apartma pa vrt.

Gostje se lahko družijo v senci oljk, uporabljajo žar ter igrala za otroke. V apartmajih je dovoljeno bivanje psov. Trgovina je v bližini namestitve, središče mesta pa 10-15 minut sprehoda.

Apartmaji Design (Mali Lošinj) ****

Kot nam pove že njihovo ime, je glavno vodilo apartmajev Design moderna zasnova in notranja oprema. Nudijo vam 4 apartmaje za štiri osebe s pogledom na morje. Dovoljeno je tudi bivanje hišnih ljubljenčkov. Hiša je postavljena tako, da nudi krasen razgled na celotno mesto in pristanišče Mali Lošinj.

Na prostem je lepo urejena terasa za druženje ter manjši vrt. Morje in središče mesta sta oddaljena 500m, najbližja plaža Čikat pa 10 minut sprehoda.

Apartma Mirna (Nerezine) ***

Apartma Mirna boste našli na lepi in mirni lokaciji, 5 minut oddaljen od središča kraja Nerezine. Klimatiziran apartma je primeren za 4 osebe, dovoljeni so tudi kužki. Na voljo je dostop do interneta, klima ter satelitska televizija.

Na prostem je terasa z razgledom na morje, prostor za druženje in žar. Plaža je oddaljena nekaj minut hoda, trgovina ter restavracije pa so v bližnjem središču Nerezin.

Apartmaji Del Sole (Nerezine) ****

Le nekaj korakov od središča mesteca Nerezine se nahaja apartmajska hiša Del Sole. Stoji v neposredni bližini morja in plaže. Nudijo vam dva apartmaja za 2-4 osebe, z klimatsko napravo, brezžičnim internetom ter satelitsko televizijo. Po vnaprejšnjem dogovoru je dovoljeno tudi bivanje psov.

Na prostem je velika terasa za druženje, oprema za peko na žaru ter velik vrt z mediteranskim rastjem. Trgovina in restavracija sta oddaljeni le nekaj minut.

Dodatni apartmaji na Lošinju so dosegljivi preko tudi na strani Booking.

apartmaji na Lošinju

Preverite tudi hotele in mobilne hišice na Lošinju.