≡ Menu

Hoteli na Lošinju

Apartmajska ponudba je na otoku Lošinju bolj zastopana kot hotelska, pa vendar so lahko hoteli na Lošinju prav tako zelo zanimivi. Morda gre manjšo zastopanost le-teh pripisati manjši poseljenosti otoka ter dejstvu, da ostaja Lošinj bolj destinacija za turistične sladokusce kot pa za masovni turizem.

Za iskanje hotelov in rezervacijo uporabite spodnji iskalnik in primerjajte hotele na Lošinju med seboj in rezervirajte tistega, ki vam odgovarja.
Vpišite željeni kraj na Lošinju (ali samo Lošinj), datume in kliknite IŠČI!
Booking.com

Hoteli Lošinj

Nekaj hotelov na Lošinju smo tudi bolj podrobno predstavili, tako da si lahko spodaj preberete kratko predstavitev in se odločite za katerega izmed njih. Na povezavi najdete proste termine za hotelske sobe, cene, fotografije in možnost brezplačne rezervacije.

Wellness hotel Aurora ****

Gre za največji hotel na otoku Lošinju, nahaja pa se na čudovitem predelu, imenovanem Sunčana obala. Nudi 393 večinoma dvoposteljnih sob, nekaj pa je tudi apartmajev za 2 odrasla in dva otroka. Sobe so komfortno opremljene in klimatizirane. Plaža se nahaja 50m od hotela, na njej pa poleg različnih športnih površin in aktivnosti najdete tudi odlično restavracijo z teraso, s katere gledate na morje. Hotel nudi notranje in zunanje bazene, wellness in telovadnico. Do središča Malega Lošinja se lahko sprehodite ali zapeljete s kolesom, oboje pa traja le nekaj minut.

  Več info o hotelu

Vitality Hotel Punta ****

Vitality Hotel Punta se nahaja na lepi lokaciji v kraju Veli Lošinj. Gre za manjši kraj na istoimenskem otoku, ki je poznan kot klimatsko zdravilišče. Nudi 235 večinoma dvoposteljnih sob, lahko pa najamete apartmaje za 4 osebe. Plaža je oddaljena 50m, v hotelu pa lahko obiščete zunanje ali notranje bazene, wellnes center ali telovadnico. Hotel je med drugim poznan po svojih zdravilnih tretmajih po programih sodobne medicine ter zdravilstva. V hotelski restavraciji vas bodo razvajali z ribjimi in ostalimi domačimi specialitetami, na lepi zunanji terasi pa lahko ob večerih posedite ob pijači ali se zavrtite ob glasbi.

  Več info o hotelu

Hotel Apoksiomen Lošinj

Hotel Apoksiomen *** se nahaja v centru Malega Lošinja z čudovitim razgledom na lošinjski zaliv ali kot mu domačini pravijo »laguna«. Nudi 25 sob za največ 2 osebe, katere so sodobno, komfortno in barvno usklajeno opremljene. Hotel nudi večjo sejno sobo, katera sprejme 40 oseb, lahko pa posedite na čudoviti zunanji terasi pod velikimi zelenimi palmami. Lokacija hotela kar sama od sebe vabi na sprehode ob obali, do plaže Čikat, ki je oddaljena 1km. V restavraciji vam nudijo domače specialitete, lahko pa organizirajo pokušine odličnih vin iz okoliškega vinorodnega območja.

  Več info o hotelu

Drugi hoteli na Lošinju so dostopni preko strani Booking.

lošinj

Oglejte si tudi mobilne hišice in apartmaje na Lošinju.