≡ Menu

Če bi radi obiskali otok Lošinj, imate veliko različnih možnosti. Glede na to, da se tja odpravite z avtom, si lahko na poti na hitro ogledate tudi otok Cres, ki je prav tako zelo lep otok na Hrvaškem.

Spodaj najdete eno zanimivo ponudbo, kjer lahko združite bivanje na Lošinju in Cresu. Kliknite spodaj, da vidite, če je še na voljo.

Preverite ponudbo

Ponudba zajema tri nočitve na otoku Cres in tri nočitve na otoku Lošinj. Na Lošinju spite v vili Saturn, ki je samo 150m od plaže. Na Cresu pa boste bivali v penzionu Tramontana.

Celoten program ima še kar nekaj zanimivih dodatkov, saj boste obiskali tudi center za želve, dišečega vrta, starega mlina za pridelovanje oljčnega olja, iskali delfine, pokusili med in medico in še kaj.

Možnih je več datumov odhoda, tako da preverite preko zgornje povezave, če vam kateri datum odgovarja.

Glede na to, da v mesecu avgustu prihaja na Hrvaško zelo veliko turistov iz Italije, je zelo dobrodošla novica, da bo konec julija in cel avgust med Lošinjem in Italijo delovala posebna katamaran linija.

Tako se boste lahko dva krat na teden (ponedeljek in četrtek) peljali med krajema Pesara v Italiji in Malim Lošinjem.

Zraven tega se bo katamaran ustavil tudi v Novalji na otoku Pag.

Tudi je priložnost tudi za turiste na Hrvaškem, da na hitro skoijo na ogled Italije in tudi tam preživijo nekaj dni dopusta.

Mali_Losinj_01

Glede na to, da se veliko ljudi odpravi na dopust, da si ogledati tudi razne znamenitosti in zanimivosti, je seveda to mogoče narediti tudi na Lošinju. Otok Lošinj skriva kar nekaj znamenitosti, ki si jih lahko ogledamo ne glede za kako dolgo se odpravimo na ta konec Hrvaške.

Da bi znamenitosti lažje našli in si naredili načrt, smo pripravili tudi posebno stran, kjer si lahko ogledate glavne znamenitosti Lošinja. Tako lahko na eni strani najdete nekaj idej, kam se odpraviti in kaj si ogledati.

Znamenitosti na Lošinju bomo tudi dopolnjevali, tako da bo seznam vedno daljši, prav tako pa nam lahko sporoite svoje predloge, da jih dodamo na seznam. Tako si boste lažje pripravili izlete po otoku in zapolnili prosti čas na dopustu.

Vreme na Lošinju se je v zadnjih dnevih izboljšalo, tako kot pri nas. Temperature so tako že bistveno višje, kar je odličen podatek, glede na to da se hitro približujejo prvomajske počitnice in dopusti.

Vremenska napoved za Lošinj za naslednje 3 dni je odlična, saj je vsak dan napovedanih do 22 stopinj in sočno vreme. Aktualno vremensko napoved lahko najdete na strani Vreme.

Otok Lošinj je že od nekdaj znan po ugodni klimi in blagodejnemu vplivu borovcev na dihala. Tako se lahko na Lošinj odpravimo že v aprilu, nekateri pa tam ostanejo vse do konca oktobra. Blaga klima vpliva na to, da pred in po sezoni ni preveč mrzlo, v glavni poletni sezoni pa ni prevroče.

lošinj vreme

Če se za poletni dopust radi odpravite v mobilne hišice, imamo za vas dobro novico, saj mobilne hišice najdete tudi na otoku Lošinj.

S tem razlogom smo za vas pripravili posebno stran mobilne hišice na Lošinju, kjer lahko enostavno preverite oba kampa, kjer jih lahko najamete in ju primerjate med seboj. Tako boste enostavno ugotovili kateri izmed njiju je tisti pravi, ki bi bil primeren za vaš naslednji dopust (ali je to kamp Polari ali kamp Poljana).

Preko povezav najdete tudi možnost rezervacije, če bi mobilne hišice na Lošinju tudi radi rezervirali. Rezervacija je brezplačna, plačilo pa opravite ob prihodu v kamp. Vabljeni, da si obojne hiške ogledati in pridobite več informacij o bivanju v njih.

Mobilne hisice poljana losinj

Če boste iskali apartma na Lošinju, lahko preverite tudi kakšen privat apartma v katerem od večjih mest ali krajev na otoku Lošinj. Prednost najem privat apartmaja je običajno nekoliko nižja cena, kot če želimo apartma rezervirati preko kakšne turistične agencije, na drugi strani pa obstaja tudi nekaj slabosti.

Informacije o privat apartmajih so nekoliko težje dostopne, tako da težje najdemo privat apartmaje. Obstaja sicer kakšna spletna stran, kjer lahko preverite določene ponudnike namestitev, vendar se tudi objava v teh oglasnikih običajno plača, tako da je lahko realno stanje nekoliko drugačno, kot je opisano.

Zraven tega v teh primerih vidimo končno sliko komaj, ko prispemo do apartmaja. Zaradi tega se oglasi za privat apartmaje tudi običajno širijo od ust do ust. Le tako nam lahko nekdo dobro opiše stanje apartmaja in nam pove več o sami lokaciji.

Nekaj majhnih ponudnikov prenočišč najdete tudi z iskalnikom na strani apartmaji Lošinj, tako da lahko hitro preverite ponudbo in mogoče najdete nekaj primernega za vaš letošnji dopust. Oglejte si ponudbo in rezervirajte katerega izmed njih.

Veli_Losinj2

Oglejte si lepote Lošinja na Hrvaškem.

Za vas pripravljamo stran Losinj.si, kjer bomo zbirali vse zanimivosti za turiste na otoku Lošinj. Tako boste lahko dobili različne informacije na temo otoka Lošinj in predvsem kraja Mali Lošinj, ki je najbolj znano mesto na otoku.

Na Lošinju najdete kar nekaj apartmajev in hotelov, tako da jih bomo objavili tudi na naši strani, kjer jih boste prav tako lahko rezervirali, preverili cene in fotografije.

Lošinj je znan po svoji blagi klimi in ugodnem vremenu. Tudi vreme na Lošinju bo ena izmed postavk, ki jih bomo na strani spremljali. Vremenska napoved za Lošinj vam bo koristila, če še niste čisto prepričani ali bi se tja odpravili ali ne v primeru kakšne last minute ponudbe, ki jih lahko občasno dobite.