≡ Menu

Privatni apartmaji na Lošinju

Če boste iskali apartma na Lošinju, lahko preverite tudi kakšen privat apartma v katerem od večjih mest ali krajev na otoku Lošinj. Prednost najem privat apartmaja je običajno nekoliko nižja cena, kot če želimo apartma rezervirati preko kakšne turistične agencije, na drugi strani pa obstaja tudi nekaj slabosti.

Informacije o privat apartmajih so nekoliko težje dostopne, tako da težje najdemo privat apartmaje. Obstaja sicer kakšna spletna stran, kjer lahko preverite določene ponudnike namestitev, vendar se tudi objava v teh oglasnikih običajno plača, tako da je lahko realno stanje nekoliko drugačno, kot je opisano.

Zraven tega v teh primerih vidimo končno sliko komaj, ko prispemo do apartmaja. Zaradi tega se oglasi za privat apartmaje tudi običajno širijo od ust do ust. Le tako nam lahko nekdo dobro opiše stanje apartmaja in nam pove več o sami lokaciji.

Nekaj majhnih ponudnikov prenočišč najdete tudi z iskalnikom na strani apartmaji Lošinj, tako da lahko hitro preverite ponudbo in mogoče najdete nekaj primernega za vaš letošnji dopust. Oglejte si ponudbo in rezervirajte katerega izmed njih.

Veli_Losinj2

Novejše:

Starejše: