≡ Menu

Mobilne hiške na Lošinju

Če iščete mobilne hiške na Lošinju, si lahko ogledate spodnje kampe, kjer jih na otoku Lošinj tudi najdete.

Na povezavi najdete več informacij, fotografije notranjosti in okolice kampa. Mobilne hišice na Lošinju lahko preko povezave tudi brezplačno rezervirate. Najdite proste termine in preverite cene za najem mobilne hišice.

Zraven ponudbe za mobilne hiške na Lošinju si oglejte tudi strani Najnižje cene, kjer najdete najnižje cene za izbrane termine za kampe po celi Hrvaški. Za otok Lošinj izberite regijo Kvarner.

Kampi – mobilne hiške na Lošinju

Kamp Poljana

Kamp Poljana se nahaja v bližini kraja Mali Lošinj. V njem se nahaja več kot 100 mobilnih hišic, tako da boste nekoliko laže dobili prosto mesto. Kamp Poljana je med redkimi kampi, kjer so na voljo tudi hišice za dve osebi. Ponudba je zelo omejena, tako da boste morali pohiteti, saj so zelo hitro zasedene.

Zraven ponudbe mobilnih hišic najdete v kampu tudi bungalove, studio apartmaji in šotori.

Na spodnji povezavi lahko preverite ponudbo mobilnih hišic v kampu Poljana, kjer lahko hiške tudi enostavno rezervirate.

Več info o kampu Poljana

Mobilne hiške na Lošinju

Victoria mobilne hiške v kampu Poljana

Victoria mobilne hiške na Lošinju najdete tudi v kampu Poljana. Gre za manjše število hišic, tako da so zelo hitro zasedene.

Več informacij o njih lahko dobite preko spodnje povezave.

Več info o hiškah Victoria

Kamp Lopari

Tudi kamp Lopari se nahaja na lepi lokaciji, tik ob morju pri kraju Nerezine. Sicer bistveni manjši kamp kot Poljana, ampak zelo dobro ocenjen, saj je urejenost kampa na visokem nivoju in je na mirni lokaciji.

Na voljo so mobilne hiške za 4, 5 in 6 oseb, tako da lahko v njih bivajo različno velike družine. Vse mobilne hiške imajo klimo, tako da je poskrbljeno tudi za vroče poletne dni. V sklopu kampa je tudi trgovina, bar in restavracija. Kamp nudi tudi brezplačno parkirišče, najem koles in možnosti za različne vodne športe.

Na spodnji povezavi si lahko dobite več info o hiškah v kampu Lopari, fotografije in cene za najem hiške. Prav tako pa jih lahko rezervirate.

Več info o kampu Lopari

Kamp Rapoća

Mobilne hišice na Lošinju pa najdete tudi v kampu Rapoća, ki se nahaja v neposrednji bližini kampa Lopari pri Nerezinah.

Od leta 2017 so na voljo tudi nove mobilne hiške Superior, tako da lahko uživate v nekoliko boljših hiškah. Ob morju pri kampu Rapoća je urejena tudi plaža za pse. Kot v drugih kampih na Lošinju, je tudi tukaj poskrbljeno za trgovino, bar in pekarno, kjer se lahko oskrbite z najpomembnejšimi stvarmi ali spijete jutranjo kavico.

Več info in rezervacija kamp rapoča

Kamp Čikat

Na otoku Lošinj najdete mobilne hiše tudi v kampu Čikat, ki se nahaja pri  kraju Mali Lošinj, največjem kraju na otoku. Posebnost kampa Čikat je tudi v tem, da so tukaj na voljo tudi glamping šotori.

V bližini kampa najdete Aquapark Čikat s tobogani in zunanjimi bazeni, sam zunanji bazen pa najdete tudi v kampu Čikat.

Preko spodnje povezave si lahko ogledate ponudbo za glamping šotore v kampu.

Več info in rezervacija

 

Hiške na Lošinju

Zgoraj lahko najdete nekaj osnovnih informacij o kampih z mobilni hiškami na Lošinju. Več informacij za vsak kamp lahko dobite preko omenjenih povezav, kjer lahko preverite ostale informacije, cene za najem hišic, proste termine in dodatne fotografije.

Priporočamo, da dovolj hitro poskrbite za rezervacijo mobilne hiške na Lošinju, saj se prve rezervacije za poletno sezono začnejo že pred novim letom, ko so običajno na voljo različni first minute popusti. Za najem hišk v glavnem delu sezone pa je potrebno poskrbeti vsaj nekaj mesecev prej.

Za celotno ponudbo si lahko ogledate specializirano stran za mobilne hiške, kjer boste zraven Lošinja našli tudi druge kraje na Hrvaškem in celoten pregled cen ter prostih terminov.

Zraven mobilnih hišic najdete na Lošinju tudi apartmaje in hotele.